1 / 6

Paritalo Maitolaiturinkatu 21 Joensuu

Laadukas ja todella tasokas paritalo valmistuu kesällä 2021 suositulle Karhunmäen asuntoalueelle. Ympäristöystävällisessä paritalossa on molemmille oma maalämpöjärjestelmä ja vesikiertoinen lattialämmitys. Tässä paritalossa on kaikki mitä helppoon asumiseen tarvitaan. Kolme makuuhuonetta, keittiö, valoisa olohuone, erillinen kodinhoitohuone, kaksi vessaa, pesuhone kahdella suihkulla ja sauna. Lisäksi oma lämmin autotalli, iso lämmin varasto ja lisäksi kylmävarasto.


Kun varaat asuntosi jo rakennusaikana, saat valita mieleisesi pinta-materiaalit, jolloin lopputulos on yksilölinen ja teidän tarpeisiinne sopiva, juuri teidän näköisenne koti. Tasokkaat sisustusmateriaalit ovat vapaasti valittavissa laajasta valikoimasta. Asunnoissa on laadukkaat kiintokalusteet asiakkaan haluamalla tyylillä. Valoisa kulmatontti ja länteen avautuva takapiha, sekä katettu terassi takaavat viihtyisyyden. 

Molemmat asunnot varattu, suunnittelemme seuraavaa paritaloa läheiselle Rasiakujalle.

Asuntotyypit

Asunto A varattu.

Asunto B varattu.

   
     

Uuteen kotiin?

Haluaisin esitellä sinulle tätä kohdetta henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika.

 Ismo Leppänen

Muut myytävät kohteemme

Asunto Oy Joensuun Nallukka

Yksilöllisiä asuntoja Karhunmäen kysytylle ja kasvavalle asuma-alueelle! Tyylikäs nykyaikainen taloyhtiö Karhunmäessä, jossa hyvämaineiset uudet päiväkoti ja ala-aste kävelymatkan päässä. Asuntojen suunnittelussa on korkean asumisviihtyvyyden lisäksi otettu huomioon ympäristö- ja esteettömyysasiat ja varauduttu tulevaisuuteen mm. varustamalla taloyhtiö sähköautojen latauspisteellä. Kohteella on oma tontti ja lämmitysmuotona edullinen ja ympäristöystävällinen maalämpö!

Katso kohde